Brandblusser schuim 6 liter

 69,50

Schuimblussers of sproeischuimblussers worden steeds meer gebruikt. De schuimblusser is geschikt voor brandklasse A en B. Het blusmiddel van de sproeischuimblusser veroorzaakt weinig nevenschade en is daardoor geschikt voor het blussen van kwetsbare elektrische apparatuur. Door de speciale sproeinozzle is de blusstraal niet elektrisch geleidend. Het schuim van de sproeischuimblusser dringt door in vaste stoffen als hout en papier, maar werkt ook effectief op vloeistoffen. Het blusmiddel heeft een verstikkende en koelende werking, waardoor het vuur snel dooft. De schuimblusser is geschikt voor gebruik in kantoren, werkplaatsen, ziekenhuizen , scholen en dergelijke. Brandblussershop raadt in ieder huishouden de sproeischuimblusser 6 liter aan.

Beschrijving

Brandblusser schuim 6 liter

Deze schuimblusser is geschikt om snel en efficiënt beginnende en kleine brandjes te blussen in de categorieën (A) vaste stoffen, (B) vloeistoffen. Deze blusser is met name geschikt voor bijvoorbeeld auto’s, boten en caravans, maar denk ook aan plekken zoals schuurtjes, bergingen of studentenkamers. Bij een schuimblusser is de kans op gevolgschade een stuk kleiner dan bij poederblussers.

Hoe gebruik ik het artikel:
Deze schuimblusser is uiteraard zeer eenvoudig te gebruiken. Je hoeft enkel de borgpen eruit te trekken, en de blusser is klaar voor gebruik. Het is raadzaam om bij installatie in alle rust alle instructies en teksten goed door te nemen om niet voor verrassingen te staan.

Specificaties:
– schuimblusser 6 liter
– categorieën A en B
– schuim voorkomt herontbranding doordat schuim een afsluitende laag vormt

Tips & Tricks:
Hang de blusser altijd op een makkelijk zichtbare en bereikbare plaats. Een ophangbeugel wordt bijgeleverd. Zorg dat je altijd ononderbroken blust, en wees er zeker van dat de brand volledig gedoofd is alvorens je de ruimte weer verlaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

BHV op locatie

EuroBHV verzorgt de complete bedrijfshulpverlening opleiding en de herhaling bedrijfshulpverlening in 1dag, ook bij u op locatie. Onze gecertificeerde BHV instructeur komt naar iedere gewenste locatie in Nederland.

Direct afspraak maken