BHV basisopleiding (1 dag)

 119,00

BHV Basis

Ook code 95 registratie voor beroepschauffeurs via CBR en CCV. Een BHV opleiding geldt als 7 contacturen voor code 95.  Deze 1 daagse opleiding wordt gegeven volgens de eisen gesteld in de ARBO-wet. Tijdens deze dag staat onder andere brand- en ontruiming, verbandleer en levensreddende handelingen inclusief AED centraal. De dag zal worden afgesloten met een examen.

Beschrijving

BHV basisopleiding in 1 dag voor € 119,00

Onderdeel brand- en ontruiming:

Tijdens de opleiding brand- en ontruiming wordt eerst het theoretische gedeelte behandeld. Aan de hand van het lesprogramma zullen alle benodigde onderdelen aan de orde komen. Op een interactieve manier worden de cursisten door de theorie geleid. Op onze eigen trainingslocatie bij ons pand zal de cursist in diverse scenario’s en op een realistische manier het geleerde in de praktijk brengen. In onze oefencontainers zullen echte branden worden geblust en worden er praktijksituaties nagebootst.

Onderdeel levensreddende handelingen inclusief AED:

Bij de les levensreddende handelingen wordt de theorie door praktijkoefeningen afgewisseld. Naast de gebruikelijke instructie verbandleer zal de cursist opgeleid worden tot gecertificeerd gebruiker van de AED. In de praktijk zal met een oefen AED diverse scenario’s aan de orde komen.

  • Al onze opleidingen voldoen aan de volgens de ARBO wet gestelde eisen.
  • Tijdens de opleidingen in ons trainingscentrum wordt de lunch door ons verzorgd.
  • Indien de opleiding met een positief resultaat wordt afgerond ontvangt de cursist een diploma en een pasje.

Realistisch oefenen in onze BHV simulatieruimte:

Het realistisch oefenen gebeurd binnen in onze speciaal ingerichte simulatieruimte. De simulatieruimte is ingericht als een bedrijf en daarom voor de meeste cursisten een herkenbare situatie. Iedere ruimte afzonderlijk kan door de instructeur onder (oefen)rook worden gezet waardoor de praktijkoefening op een realistische wijze kan worden uitgevoerd. De mede cursisten kunnen van buitenaf meekijken hoe de collega cursisten het geleerde in de praktijk brengen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

BHV op locatie

EuroBHV verzorgt de complete bedrijfshulpverlening opleiding en de herhaling bedrijfshulpverlening in 1dag, ook bij u op locatie. Onze gecertificeerde BHV instructeur komt naar iedere gewenste locatie in Nederland.

Direct afspraak maken