ACTIE: Cardiac Science Powerheart G5 AED volautomaat NL/EN

 1.850,00

De Powerheart® G5: Betrouwbaarheid, gebruiksgemak en geavanceerde therapie waarmee u een leven redt.

Deze Plus versie van de Powerheart G5 biedt een uitgebreide gesproken reanimatieondersteuning met metronoom.

De Powerheart G5 wordt gebruiksklaar geleverd inclusief:

 • Batterij
 • Set elektroden voor volwassene
 • Gebruikshandleiding
 • Talen: Nederlands/Engels

GRATIS Cardiac Science Powerheart G5 draagtas, gebruikerset en masker
GRATIS AED wandbeugel groen met officiële ILCOR AED-logo
GRATIS AED Sticker groen, landelijk pictogram
GRATIS Poster reanimeren en defibrilleren
GRATIS 1e jaar servicecontract All- in bestaande uit:

 • Database
 • Melding AED-inzet 24 uur per dag / 7 dagen per week
 • Vervangende AED
 • Jaarlijkse controle AED
 • Inclusief kosten onderdelen
 • Vervangen onderdelen op locatie
 • Software updates op locatie

 

 

Beschrijving

Cardiac Science Powerheart G5 AED volautomaat NL/EN

Volautomaat

De volledig automatische schokafgifte elimineert de kans op aarzeling door de gebruiker. De volautomaat zal namelijk automatisch een schok toedienen bij een schokwaardig ritme. Hierdoor hoeft de gebruiker niet langer op een schokknop te drukken om de schok toe te dienen. Een AED met meerdere toetsen maakt het gebruik voor een leek complexer, met een risico op verwarring en foute handelingen.Daarnaast is de volautomaat eenvoudiger te bedienen wanneer u alleen bent of assistentie krijgt van een niet getraind persoon.

Metronoom (30/2) met gesproken instructies

Naast het toedienen van een schok is het reanimeren van een slachtoffer absoluut noodzakelijk om de overlevingskansen zo groot mogelijk te maken.De G5 biedt instructies in het tempo van de gebruiker, de zogenaamde RescueCoach™-technologie. RescueCoach™ leidt de hulpverlener door iedere kritieke stap tijdens een reddingsactie in het tempo van de gebruiker.
Alle gesproken instructies worden door RescueCoach™ ook op het verlichte LCD scherm weergegeven. Tekstuele instructies bieden extra hulp in een lawaaierige, donkere of chaotische omgeving. Deze functie is tevens van grote waarde voor slechthorende hulpverleners. Het tekstscherm biedt hulpverleners tevens belangrijke informatie, zoals de verstreken tijd en het aantal toegediende schokken.

Trapsgewijs variabel energieniveau

Elk slachtoffer heeft een eigen drempelwaarde waarbij defibrillatie succesvol wordt. Dit in combinatie met de individuele stroomweerstand en cellulaire respons maakt het nodig om de toegediende schokenergie tot op het juiste niveau te brengen.De Powerheart G5 meet elke patiënt door en past vervolgens het energieniveau aan de behoeften van de patiënt aan. Als er aanvullende schokken vereist zijn, zal de G5 het energieniveau trapsgewijs verhogen om een volgende schok met een hoger, aangepast energie niveau te leveren.

Meertalig (Nederlands/Engels)

Schakel met een druk op de knop over op een andere taal tijdens een reddingsactie om meer potentiële hulpverleners te kunnen helpen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

BHV op locatie

EuroBHV verzorgt de complete bedrijfshulpverlening opleiding en de herhaling bedrijfshulpverlening in 1dag, ook bij u op locatie. Onze gecertificeerde BHV instructeur komt naar iedere gewenste locatie in Nederland.

Direct afspraak maken