EUROBHV kan het brandvertragend maken van uw gordijnen of stoffen voor u verzorgen. Na behandeling wordt er een officieel certificaat verstrekt.
Vrijwel alle materialen zijn brandvertragend te maken of kunnen worden voorzien van een brandwerende coating. Brandvertragende materialen zijn in het algemeen op waterbasis die kunnen worden opgebracht m.b.v. spuitapparatuur. Wel van belang is dat de te behandelen producten niet vuil of waterafstotend zijn. Het type brandvertrager is afhankelijk van het te behandelen product doch na behandeling kan worden gesteld dat de behandelde producten, zoals b.v. gordijnstoffen, mengvezels etc. kunnen worden geclassificeerd als “moeilijk ontvlambaar” volgens de norm NEN EN ISO 6941 (navlamduur < 15 seconden, nagloeiduur < 60 seconden). Indien de brandvertragende behandeling door ons wordt uitgevoerd, kan na behandeling een “certificaat van behandeling” worden afgegeven. Indien na behandeling het product met water wordt gereinigd of met water in aanraking komt, vervalt het certificaat en is nabehandeling noodzakelijk. Chemisch reinigen (tot 10 maal) van het behandelde product is wel toegestaan.

Euro BHV Cursus

BHV cursus volgen?

Euro BHV Cursus

BHV op locatie

EuroBHV verzorgt de complete bedrijfshulpverlening opleiding en de herhaling bedrijfshulpverlening in 1dag, ook bij u op locatie. Onze gecertificeerde BHV instructeur komt naar iedere gewenste locatie in Nederland.

Direct afspraak maken