BHV Incompany

Een BHV’er is een werknemer die opleiding bedrijfshulpverlening heeft gevolgd en voltooid. Deze werknemers kunnen in geval van noodsituaties omtrent gezondheid of veiligheid van werknemers ingezet worden om hulp te verlenen. Elk bedrijf is verplicht een aantal BHV’ers op de werkvloer te hebben. Een opleiding BHV kan in 1 dag gevolgd worden op onze cursuslocatie maar kan tevens bij u incompany georganiseerd worden. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u tijd en (reis)kosten te besparen. Een bijkomend voordeel is natuurlijk dat de opleiding verzorgd wordt in de eigen vertrouwde omgeving waar in de praktijk ook gewerkt zal worden. U kunt zelfs nog een stap verder gaan en de bedrijfshulpverlening laten toespitsen op uw (bedrijfs)situatie. U kunt de hele opleiding en de herhalingscursus in 1 dag laten volgen bij u incompany. Euro BHV werkt met mobiele oefenmaterialen en brandapparatuur om dezelfde kwaliteit praktijkoefeningen te waarborgen als bij ons op de oefenlocatie.

BHV met E-learning

Heeft u weinig tijd of flexibiliteit om de gewenste werknemers een hele dag bij elkaar te krijgen voor de BHV cursus? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden van E-learning. Een opleiding BHV bestaat uit een theoretisch en een praktijk gedeelte. Met E-learning kunt u het theoretische gedeelte in uw eigen tijd thuis of op het werk volgen. De theoretische cursus duurt ongeveer 2 uur en wordt afgesloten met een toets die u op de computer kunt maken. Indien het theoretische gedeelte door iedereen behaald is kunt u een praktijk gedeelte incompany organiseren. Dit praktijk gedeelte neemt dan nog maar een dagdeel in beslag.

Tarieven BHV incompany

BHV incompany: per groep vanaf € 850,-

BHV incompany met E-learning: per groep vanaf €699,-

De bovengenoemde tarieven zijn inclusief:

  • gebruik oefenmaterialen
  • reistijd en reiskosten instructeur
  • certificaat bedrijfshulpverlening
  • pasje bedrijfshulpverlening (creditcardformaat)
  • maximaal 12 deelnemers
  • complete administratie bedrijfshulpverlening

Wij brengen geen administratiekosten in rekening.


Aanmelden voor BHV opleiding incompany

Euro BHV Cursus

BHV cursus volgen?

Euro BHV Cursus

BHV op locatie

EuroBHV verzorgt de complete bedrijfshulpverlening opleiding en de herhaling bedrijfshulpverlening in 1dag, ook bij u op locatie. Onze gecertificeerde BHV instructeur komt naar iedere gewenste locatie in Nederland.

Direct afspraak maken