Opleidingen

BHV voor Evenementen

BHV basisopleiding in 1 dag voor € 119,00. Deze 1 daagse opleiding wordt gegeven volgens de eisen gesteld in de ARBO-wet. Tijdens deze dag staat onder andere brand- en ontruiming, verbandleer en levensreddende handelingen inclusief AED centraal.

BHV herhalingsopleiding in 1 dag  € 119,00.  Deze herhalingsdag volgt een jaar na de basisopleiding. Op deze dag wordt de theorie en de praktijk behandeld.

VCA opleiding in 1 dag VCA basis en VCA vol in 1 dag inclusief (uitleen)boek, examen en lunch. VCA is een zogenaamde checklist omtrent Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) voor aannemers. De letterlijke betekenis van de afkorting is dan ook: Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Deze checklist is bedoeld om u veiliger te laten werken. Het is een veelzijdig programma die erop gericht is het aantal ongevallen in deze sector terug te dringen. Projectleiders vragen steeds vaker om VCA certificatie. Wij raden de opleiding ook zeker aan voor uw eigen veiligheid en voor die van uw medewerkers.

Reanimatietraining inclusief AED gebruik (dagdeel) vraag prijzen aan.Volg bij ons de reanimatietraining inclusief het gebruik van de AED. Tijdens de opleiding staat het reanimeren en gebruik van de AED centraal. Na afloop ontvangt u een pas als bewijs van deelname aan de reanimatietraining. Genoemde tarieven zijn exclusief BTW.


Heeft u op korte termijn uw VCA-diploma nodig? Wilt u snel gemakkelijk en voordelig een VCA-cursus volgen? Dan is deze opleiding via internet voor u de ideale oplossing. U leert snel en wanneer het u uitkomt. Het VCA-examen is mogelijk op meer dan 50 examenmomenten verspreid over 16 examenlocaties in Nederland.

E-learning BHV opleiding kost € 99,00 (excl. BTW). Met e-learning bespaart u veel tijd. Met onze e-learningmodule leert u op eigen tempo de theorie (ongeveer 2 uur). Aansluitend maakt u een online-examen. Nadat u het theorie-examen met een positief resultaat heeft afgelegd kunt u deelnemen aan het praktijkdagdeel (3,5 uur).

De opleiding Ploegleider BHV is gericht op de inzet van de ploegleider als leidinggevende van een BHV-ploeg. De opleidingsduur is 1 dag. De examinering vindt op vergelijkbare wijze plaats als bij de Basisopleiding BHV, dat wil zeggen met een theorie-examen met meerkeuzevragen en een competentielijst die door de instructeur/examinator wordt afgetekend.

Eerste Hulp aan Kinderen, Brand(bestrijding), Ontruiming & Communicatie. Deze cursus is speciaal gericht op de organisatie waar kinderen verblijven, zoals kinderopvang buitenschoolse- of gastouderopvang, sportverenigingen, zwembaden enz. en wordt gehouden in ons trainingscentrum te Alkmaar.

EHBO aan kinderen, inclusief AED

In ons uitstekend bereikbare trainingscentrum in Alkmaar verzorgen wij de 1-daagse training Eerste Hulp aan Kinderen (tijd 08.30-17.00 uur)

BHV op locatie

EuroBHV verzorgt de complete bedrijfshulpverlening opleiding en de herhaling bedrijfshulpverlening in 1dag, ook bij u op locatie. Onze gecertificeerde BHV instructeur komt naar iedere gewenste locatie in Nederland.

Direct afspraak maken