BHV cursus op locatie

Voor de veiligheid voor uw bedrijf en uw werknemers is het belangrijk om BHV’ers in uw personeelsbestand te hebben. BHV staat voor: bedrijfshulpverlening. Elk bedrijf is verplicht werknemers in dienst te hebben die een BHV cursus hebben afgerond zodat zij in kunnen springen als de gezondheid of veiligheid van werknemers in het geding is. Naast de verplichting geeft het u en uw medewerkers een veilig gevoel in tijden van nood. Een BHV cursus bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijk gedeelte. Een BHV cursus duurt 1 dag. Het kan zijn dat het binnen uw bedrijf moeilijk te plannen is om verschillende werknemers een volledige dag van uw kantoor weg te hebben. Daarom bieden wij onze BHV cursus ook aan op locatie. Zo kunt u tijd en (reis)kosten besparen, de opleiding volgen in de eigen vertrouwde omgeving en desgewenst spitsen wij de cursus bedrijfshulpverlening af op uw bedrijfssituatie.

Tijd besparen met E-learning

Een BHV cursus door Euro BHV bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijk gedeelte. Dit alles bij elkaar duurt 1 dag. Wij bieden ook de mogelijkheid het theoriegedeelte thuis of op kantoor naar eigen planning en inzicht te volgen met ons E-learning programma. Met E-learning leert elke toekomstige BHV’er het theoretische gedeelte op de computer wanneer hij/zij dat wil, dit neemt ongeveer twee uur in beslag. Naast het volgen van de theorie kunnen uw BHV’ers de kennis ook toetsen via de computer. Met een positief voltooide test kunnen uw werknemers dan in 1 dagdeel het praktijkgedeelte op locatie doen. Met een BHV cursus op locatie volgt u alleen in 3,5 uur het praktijkgedeelte.

Tarieven BHV op locatie

Euro BHV verzorgt een complete BHV cursus op locatie of een BHV cursus herhaling op locatie in 1 dag. We nemen zelf mobiele oefenmaterialen en brandapparatuur mee om de praktijkoefeningen zonder problemen op uw locatie te kunnen uitvoeren.

Voor tarieven kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer: 072-5405216 of u kunt ons bereiken via de mail: info@veiligheidsgroep.nl

Wil jij levens redden? Schrijf je in voor de cursus

Euro BHV Cursus

BHV cursus volgen?

Euro BHV Cursus

BHV op locatie

EuroBHV verzorgt de complete bedrijfshulpverlening opleiding en de herhaling bedrijfshulpverlening in 1dag, ook bij u op locatie. Onze gecertificeerde BHV instructeur komt naar iedere gewenste locatie in Nederland.

Direct afspraak maken