BHV Cursus kosten

Wat zijn de kosten van een BHV cursus

Bij Euro BHV kunt u twee verschillende cursussen volgen. Deze cursussen kunnen op drie verschillende manieren gevolgd worden. Euro BHV is een gecertificeerd bedrijf waar u volgens de eisen van de Arbowet in een dag wordt opgeleid tot BHV’er.

BHV Opleiding: € 119,-

BHV Herhaling: €

BHV Opleiding op locatie: €

BHV Herhaling op locatie: €

BHV Opleiding E-learning: € 99,-

 

Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Verschillende cursusmogelijkheden

Bij Euro BHV bieden we verschillende manieren om een BHV cursus te voltooien. U bent welkom om een cursusdag of een herhaling op onze locatie te komen volgen. U krijgt een klassikaal theoretisch gedeelte. Het daaropvolgende praktijkgedeelte wordt gedaan in onze speciaal ingerichte simulatieruimte. Deze ruimte is ingericht als bedrijf zodat u in een zo echt mogelijke omgeving de praktijk oefent.

Het is ook mogelijk om dezelfde BHV cursus of herhalingsopleiding te volgen bij u incompany of op een gekozen locatie. We leveren dan alle oefenmaterialen mee zodat u ook bij uw eigen bedrijf zo realistisch mogelijk kunt oefenen.

De derde optie is om het theoretische gedeelte via E-learning te volgen. Hierbij krijgt u het theoriegedeelte van de cursus BHV via een digitaal programma. U kunt deze theorie dus op uw kantoor volgen of thuis achter de computer. Dit heeft als voordeel dat u het op uw eigen tempo kan doen en dat u niet een hele werkdag kwijt bent aan een cursus BHV.

Inhoud BHV Cursus

Tijdens een BHV Cursus van Euro BHV staan twee onderdelen centraal:

  • Brand en ontruiming (theorie en praktijk)
  • Levensreddende handelingen inclusief AED (theorie en praktijk)

Deze cursusonderdelen zijn zodanig ingericht dat u als nieuwe BHV’er getraind bent om letsel en schade te voorkomen of in te perken in geval van nood of gevaar. In de wet staat dat een BHV’er snel en adequaat moet kunnen handelen bij calamiteiten en daar dus goed voor getraind moet zijn. Met een BHV cursus van Euro BHV bent u voorbereid op noodsituaties binnen uw bedrijf volgens de normen van de wet.

Meld u hier aan voor een opleiding BHV met E-learning

Euro BHV Cursus

BHV cursus volgen?

Euro BHV Cursus

BHV op locatie

EuroBHV verzorgt de complete bedrijfshulpverlening opleiding en de herhaling bedrijfshulpverlening in 1dag, ook bij u op locatie. Onze gecertificeerde BHV instructeur komt naar iedere gewenste locatie in Nederland.

Direct afspraak maken