CURSUS BHV IN 1 DAG!
Voor maar €119,-
INSCHRIJVEN
CURSUS BHV IN 1 DAG!
Voor maar €119,-
INSCHRIJVEN

BHV op locatie

BHV is de afkorting voor bedrijfshulpverlening, een BHV-er is een werknemer die een cursus BHV gevolgd en voltooid heeft zodat deze werknemer ingezet kan worden als de gezondheid of veiligheid van werknemers in het geding is. Elk bedrijf is verplicht een aantal bedrijfshulpverleners in het personeelsbestand te hebben. Hoewel het voor iedereen in het voordeel is bedrijfshulpverleners op de werkvloer te hebben kan het ook lastig zijn de tijd te vinden deze mensen op te leiden. Een BHV cursus duurt 1 volledige dag. Om tijd en (reis)kosten te besparen kunt u ervoor kiezen een BHV cursus op locatie te organiseren. Daarnaast heeft het als bijkomend voordeel dat de opleiding verzorgd wordt in de eigen vertrouwde omgeving waar in de praktijk ook gewerkt zal worden. Desgewenst kunnen wij de bedrijfshulpverlening toespitsen op uw (bedrijfs)situatie. Euro BHV verzorgt de complete opleiding en de herhaling in 1 dag. We hebben mobiele oefenmaterialen en brandapparatuur om de praktijkoefeningen zonder problemen op uw locatie te verzorgen.

BHV met E-learning

We bieden ook de mogelijkheid een BHV cursus te volgen met E-learning. De opleiding BHV bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijk gedeelte. Met E-learning krijgt u het theoretische gedeelte thuisgestuurd zodat u op uw eigen tempo kunt studeren (ongeveer 2 uur) en theoretische gedeelte kunt laten toetsen achter uw computer. Het praktijkgedeelte op locatie neemt dan nog ongeveer 3,5 uur in beslag. Bij een BHV op locatie kan dat flink tijdbesparend uitpakken.

Tarieven BHV op locatie

BHV cursus op locatie: per groep vanaf € 862,-

BHV cursus op locatie met E-learning: per groep vanaf €706,-

De bovengenoemde tarieven zijn inclusief:

  • gebruik oefenmaterialen
  • reistijd en reiskosten instructeur
  • certificaat bedrijfshulpverlening
  • pasje bedrijfshulpverlening (creditcardformaat)
  • maximaal 12 deelnemers
  • complete administratie bedrijfshulpverlening

Wij brengen geen administratiekosten in rekening.


Aanmelden voor BHV opleiding op locatie

Euro BHV Cursus

BHV cursus volgen?

Euro BHV Cursus

BHV op locatie

EuroBHV verzorgt de complete bedrijfshulpverlening opleiding en de herhaling bedrijfshulpverlening in 1dag, ook bij u op locatie. Onze gecertificeerde BHV instructeur komt naar iedere gewenste locatie in Nederland.

Direct afspraak maken